Σχετικά με εμάς

Η Eletoyia Photovoltaics είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Κύπρο. Συμμετέχουμε σε μεγάλο βαθμό σε όλες τις πτυχές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τόσο από τη βιομηχανία / την αγορά όσο και από την επιστημονική έρευνα.

Η βαθιά επιστημονική κατανόηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων της Eletoyia σε ακαδημαϊκό επίπεδο και η πρακτική κατανόηση της αγοράς μέσω των σημαντικών εμπορικών εγκαταστάσεων εγκατάστασης στην Κύπρο, της επιτρέπουν να εντοπίζει τα κενά της αγοράς και να εκτελεί Ε & Α προκειμένου να τα γεφυρώσει. Η Eletoyia επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην Ε & Α μέσω εξωτερικών και εσωτερικά χρηματοδοτούμενων έργων, όπως τα καινοτόμα συστήματα τοποθέτησης και παρακολούθησης φωτοβολταϊκών, η πρωτοποριακή ανίχνευση αλγοριθμικών σφαλμάτων, η ανίχνευση ανωμαλιών και η διάγνωση των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η ανάπτυξη της πλατφόρμας EnergyXchange σε συνδυασμό με το EuroCY και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ένα έργο που φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στην πανευρωπαϊκή ενεργειακή αγορά καθώς και στην ανάπτυξη της δικής μας κρυπτογράφησης με βάση την τεχνολογία blockchain.


Στην Κυπριακή αγορά, εστιάζουμε στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών / ηλιακών συστημάτων για διαφορετικές εφαρμογές από πλέγμα συνδεδεμένο σε αυτόνομα και συστήματα ανακύκλωσης νερού. Συμμορφωνόμαστε και εφαρμόζουμε τα ανακοινωθέντα σχήματα που ανακοινώνονται από την Ενεργειακή Υπηρεσία και το C.E.R.A (Κυπριακή Ενεργειακή Ρυθμιστική Αρχή), όπως Net Metering, Net Billing και προγράμματα αυτοκατανάλωσης.

Είμαστε πολύ επιλεκτικοί όσον αφορά τον εξοπλισμό που εγκαθιστούμε. Αποτελείται κυρίως από ηλιακά φωτοβολταϊκά πάνελ και μετατροπείς ισχύος (μετατροπείς) και έχει επιλεγεί και δοκιμαστεί πολύ προσεκτικά στα εργαστήρια μας, προσαρμοσμένο στις ενεργειακές ανάγκες και την ιδιαιτερότητα της στέγης κάθε πελάτη.
Επίσης, ο εξοπλισμός επιλέγεται προσεκτικά ώστε να είναι κατάλληλος για τις καιρικές συνθήκες της Κύπρου.